PÉNZTÁR

A vásárlás befejezéséhez írd be a kért adatokat, majd kattints a gombra.

Számlázási adatok

Összegzés

Termék Részösszeg
Girl Power Edzés és Életmódváltó Online Program
  × 1
4 990 Ft / hó
Részösszeg 4 990 Ft
Összeg 4 990 Ft (Adótartalom: 1 061 Ft Adó)
Előfizetés teljes összege
Részösszeg 4 990 Ft / hó
Teljes összeg 4 990 Ft / hó (tartalmaz 1 061 Ft Adó)
Következő fizetési időpont: 2022-11-01
  • Biztonságos és gyors fizetés bankkártyával az OTP SimplePay rendszeren keresztül, regisztráció nélkül. Fizetés után azonnali hozzáférést kapsz a pogramhoz. A bankkártya adataidat NEM ITT, hanem a SimplePay oldalán kell megadnod átirányítás után, titkosított csatornán.

A személyes adatokat a rendelés feldolgozásához, a weboldalon történő vásárlási élmény fenntartásához és más célokra használjuk, melyeket az Adatkezelési tájékoztató tartalmaz.

 *

HASZNOS INFORMÁCIÓK

100% Pénzvisszafizetési Garancia

Ha nem vagy elégedett a program minőségével és a vásárlás után számított 30 napon belül felveszed velem a kapcsolatot, akkor kérdezés nélkül visszautalom az általad befizetett összeget.

Mi az, amit kapsz?

Edzésvideók: Havonta frissülő 28-35 perces, gyors, effektív edzések, amikhez nem kellenek eszközök.

Heti általános étrend: Pontosan megtudod mikor, miből mennyit egyél, hogy fitt és egészséges légy! Minden héten friss receptekkel.

Receptgyűjtemény: folyamatosan frissülnek az egyszerű, gyors és pénztárcabarát receptek.

Oktatóanyagok: ezekkel lépésről-lépésre megtanítom neked hogyan formáld át az alakod hosszútávon.

Zárt Facebook csoport tagság: együtt minden könnyebb. Megosztjuk egymással a sikereinket és motiváljuk egymást, hogy senki se adja fel.

NÉHÁNY VISSZAJELZÉS

“Kezdetben úgy éreztem belehalok… mára már újjászületek minden edzés után, köszönöm Zsani. -14 kg január óta.” – Schindler Renáta

“Sziasztok! Ma egy hete, hogy csatlakoztam hozzátok és már megérte. Egy hét alatt 1 kg ment le és 14 cm összesen. Köszönöm Zsani.” Z. Anett
“Nagyon szeretem az edzéseket! Sokkal fittebb vagyok! Futni is szoktam, és sokkal jobban megy, sokkal jobb lett a kondim, mióta csinálom az edzés progit!” Szula Zsuzsanna