AZ ÉN TÖRTÉNETEM

A testmozgás és az egészséges életmód mindig is szerves részét képezte az életemnek.

Az általános iskolában már sporttagozatra jártam, ahol rendszeresen részt vettem atlétikai és futóversenyeken is.

Ezt követően ez a tanulmányaim miatt háttérbe szorult, és csak a futás maradt meg hobbi szinten.

Az egyetemi évek alatt újra fokozódott bennem a mozgás iránti vágy, ezért a futást elkezdték kiegészíteni a rendszeres aerobik órák is.

Azonban az egyetem végeztével (Nemzeti Közszolgálati Egyetem – Igazgatásszervező ) és a mókuskerék kezdetével hamar rájöttem, hogy nem tudok „folyton a fenekemen ülni”.

Ekkor már rendszeres látogatója voltam a konditeremnek, ami olyan erős hatással volt rám, hogy beiratkoztam egy edzőképző suliba a tudásom elmélyítésének céljából.

Azóta a saját bőrömön tapasztalom, hogy a mozgás egyszerre stressz levezetés, feltöltődés, élmény, és mindezek mellett magabiztossá és egészségessé is tesz.

Célom, hogy a lehető legtöbb ember tapasztalja meg a sport nyújtotta pozitív hatásokat és lehetőségeket

FILOZÓFIA

Szeretnék segíteni az embereknek, különösen a nőknek, hogy jól érezzék magukat kívül-belül. Hiszem, hogy az önbizalmunk belülről fakad.

Azt akarom, hogy az emberek rájöjjenek, hogy nem kell egy bizonyos méretet, súlyt, alakot elérniük, ahhoz, hogy jól érezzék magukat a saját bőrükben.

Remélem, hogy inspirállak, motivállak, és arra ösztönözlek, hogy egészséges életet élj, nemcsak fizikailag, hanem mentálisan is.

Úgy gondolom, hogy az egészség a test belsejében kezdődik, ami kihat a külsőre is.

KÉPESÍTÉSEIM