Alakformáló edzésterv Nőknek otthoni edzés videókkal

Alakformáló edzéstervre van szükséged? Kérd az ingyenes alakformáló edzéstervet és a 9 napos videósorozatot!

Alakformáló edzésterv nőknek – Alapok a fogyáshoz

Köszöntelek! Ha nőként alakformáló edzéstervet keresel, mert eldöntötted, hogy itt az ideje formába lendülni, leadni a plusz kilókat és egészségesebbé válni, akkor jó helyen jársz!

Mielőtt azonban gondolkodás nélkül belevágnál egy alakformáló edzésbe, tudnod kell néhány alapvető ismeretet, hogy legyen eredménye a befektetett munkádnak.

Ugyanis a nők többsége (és korábban én is), azért nem tudja leadni a plusz kilókat, azért nem fogy a divatos alakformáló edzéstervekkel sem, mert nem ismeri életmódváltás hármas egységét.

Szóval mindjárt feliratkozhatsz, hogy eküldjem Neked az edzésterv packet, de mielőtt még nagy lendülettel belevágnál a mozgásba, kérlek szánj néhány percet az életmódváltás hármas egységének megismerésére.

Csak így fogod elérni a fogyással, alakformálással kapcsolatos céljaidat.

Szív csillagtérkép

Lakatos Zsanett, a Girl Power online edzésprogram megalkotója (bővebben rólam)

évfordulós ajándék ötlet

Az életmód hármas egysége

Egy jó alakformáló edzésterv csak az egyik része a képletnek, mert a tested átformálása 50-60%-ban a táplálkozástól, 30-40%-ban az edzéstől (pl.: alakformáló) és 10%-ban egyéb életmódbeli tényezőktől függ (alvás, stressz, vízfogyasztás, stb.).

Vagyis az edzés csupán egy része a megoldásnak; a másik két tényezővel is foglalkoznod kell, legalább alap szinten.

Hiába fókuszálsz csakis az alakformáló edzésre, a másik két tényezővel is foglalkoznod kell, amennyiben tartós sikereket és fogyást akarsz elérni.

Ehhez adok most Neked segítséget az ingyenes online videó sorozatommal, melyben az alábbiakat találod feliratkozás után: otthoni alakformáló edzésterv, 9 napon át napi egy edzés videó, TOP 10 zsírégető tippem.

évfordulós ajándék ötlet

Alakformáló edzésterv nőknek + 9 napos otthoni edzés videók + TOP 10 zsírégető tippem

Kérd most az “alakformáló edzésterv nőknek” csomagot, melyben elküldöm Neked a legjobb alakformáló edzéstervem és 9 napon át küldök Neked egy otthoni edzés videót.

Emellett elküldöm neked a TOP 10 zsírégető tippem c. e-bookom, nagyon hasznos lesz a számodra! 🥰

A 9 részes videó sorozat segíteni fog neked, hogy rálépj az alakformálás útjára, rendszeressé tedd a testmozgást, miközben megérted az alapokat a fogyással,  edzéssel kapcsolatban.

Az ingyenes alakformáló edzéstervhez és videókhoz kattints most az alábbi gombra, írd be az e-mail címed és azonnal küldöm az anyagokat:

Nézd meg a 9 napos alakformáló csomagot, és ha tetszik, vess egy pillantást a professzionális alakformáló edzés és életmódváltó program leírására!

ALAKÍTSD ÁT A TESTED OTTHONI EDZÉSSEL, HOGY ELÉRD AZ ÁLOMALAKOD

GIRL POWER otthoni online edzés- és életmódváltó program és közösség nőknek, hogy fitt, vonzó és egészséges légy! Anélkül, hogy sok időd lenne vagy feladnád, 900+ aktív taggal!

A programban kezdő és haladó edzés videókat, étrendet, recepteket, motiváló közösséget és sok-sok bónuszt találsz.

Néhány visszajelzés a résztvevőktől

Kattints a képre a nagyításhoz és olvass el néhány visszajelzést a Girl Power online edzés és életmódváltó programom tagjaitól!