ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni a www.lakatoszsanett.com weboldalunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és kizárólag abban az esetben vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve.

Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, későbbiekben nem kereshető vissza, magatartási kódexre nem utal.

A weboldal működésével, megrendelési, és szállítási folyamatával kapcsolatosan felmerülő kérdések esetén a megadott elérhetőségeken rendelkezésedre állunk!

A www.lakatoszsanett.com üzemeltetője:

Lakatos Zsanett e.v. (a továbbiakban Szolgáltató)

Székhely: 4220 Hajdúböszörmény, Elfenbein Bertalan utca 12.

Nyilvántartási szám:

Adószám: 68959430-1-29

Nyilvántartásba vevő hatóság: Belügyminisztérium Nyilvántartások Vezetéséért Felelős Helyettes Államtitkár Okmányfelügyeleti Főosztály

Bankszámlaszám:

Elérhetőség: info@lakatoszsanett.com

Telefonszáma: +36-30-334-8084

Szerződés nyelve: magyar

Bevezetés

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a weboldalon található információk, valamint a Szolgáltató által kiadott étrendi ajánlások nem szándékoznak semmilyen konkrét betegséget vagy egészségügyi problémát orvosolni. Mindig tanácsos konzultálnia orvosával, mielőtt új étrendet, táplálkozási ajánlást, edzésprogramot vagy életmód programot próbálna ki, hogy megtudja megfelelő-e az Ön számára.

A további egészségügyi kérdésekkel kapcsolatban jelen szerződés “Egészségügyi Nyilatkozat” pontja alatt olvashat bővebben.

1. ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK

Amennyiben jelen Szerződés valamely pontja jogilag hiányos vagy hatálytalan, az nem befolyásolja a Szerződés további pontjainak hatályát, így azok érvényben maradnak és a hatálytalan vagy hibás pontok helyett az alkalmazandó törvény rendelkezései érvényesek. Szolgáltató fenntartja a jogot a vonatkozó jogszabályok keretei között jelen Szerződés rendelkezéseinek megváltoztatására. Szolgáltató a jogszabályváltozásoknak, illetve a weboldal üzemeltetésével kapcsolatban bekövetkező szükséges változásoknak megfelelően Vásárló előzetes tájékoztatása nélkül, egyoldalúan is módosíthatja az Általános Szerződési Feltételeket. A szerződés módosítását követően valamennyi Vásárlót Szolgáltató, lehetőségeihez mérten, tájékoztatja. A szükséges módosításokkal megváltoztatott szerződés a weboldalon történő közzétételt követően válik hatályossá Vásárlóval szemben. A módosítás hatályba lépését követően Vásárló a weboldal használatával és a ráutaló magatartással elfogadja a módosított szerződésben foglaltakat. A szolgáltatások további igénybevételével Vásárló a megváltozott szabályzatot szintén tudomásul veszi, ezen túlmenő beleegyezése kikérésére nincs szükség. Az esetleges változtatások a már addig létrejött Szerződéseket (visszaigazolt megrendeléseket) nem érintik. Kérjük, hogy jelen szerződés rendelkezéseit minden megrendelés előtt szíveskedjen figyelmesen elolvasni.

2. SZERZŐDÉS HATÁLYA

Jelen Szerződés kiterjed a domain név összes oldalára és az oldalakon elérhető, vagy onnan letölthető anyagokra, információkra, az igénybe vett szolgáltatásokra, valamint a közösségi médián megjelenített tartalmakra.

Jelen Szerződés 2018. január 1-jétől visszavonásig érvényes. Szolgáltató fenntartja a jogot a Szerződés előzetes bejelentés nélküli és egyoldalú módosítására.

3. VÁSÁRLÁSI FELTÉTELEK

A weboldalon, illetve a közösségi médián Szolgáltató által megjelenített és eladásra kínált minden digitális termék, étrendi ajánlás, e-book, pdf fájl és minden, a weboldalon és közösségi médián megjelenített online tartalom megvásárlása az alábbi feltételeknek felel meg.

A megvásárlás feltétele a szabályzat elfogadása valamint az egészségügyi kérdőív kitöltése. Ha a vásárló nyilatkozik arról, hogy olyan betegsége, állapota van, amelyről korábban tudott tájékozódni, hogy nem vállaljuk az étrend írást, a vásárlás nem tud létrejönni.

Kérjük, hogy ezeket a feltételeket alaposan vizsgálja át a weboldalon, közösségi médián keresztül történő vásárlás előtt és/vagy a termék használatának megkezdése előtt.
A weboldalon, illetve a közösségi médián Szolgáltató által megjelenített és eladásra kínált minden digitális termék, étrendi ajánlás, e-book, pdf fájl, forrásanyag, videó és online tartalom szerzői jogi védelem alatt áll.

4. MEGVÁSÁROLHATÓ TERMÉKEK, SZOLGÁLTATÁSOK KÖRE

A www.lakatoszsanett.com weboldal online oktatóanyagokat forgalmaz, táplálkozási tanácsadással és étrendi ajánlással, sporttáplálkozási tanácsadással, csoportos óratartással foglalkozik. A termékeknél megjelenített képek csak illusztrációk, a valóságtól eltérhetnek.

A csoportos edzés e-mailen vagy telefonon történő megkeresést követően vehető igénybe, a többi megjelenített termék pedig kizárólag a weboldal online megrendelő űrlapjain keresztül rendelhető meg. Az ajánlások, e-bookok hozzáférése online biztosított, így extra szállítási költséggel nem kell számolni.

Áraink bruttó árak, az áfát tartalmazzák.

Vásárlási és fizetési feltételek:

A megrendelt terméket az Ügyfél a következő módokon fizetheti ki:

  • PayPal-en keresztül,
  • bankkártyás fizetéssel a PayPal rendszerén keresztül,
  • bankkártyás fizetéssel a Barion rendszerén keresztül,
  • közvetlen banki átutalással.

A számlát a vásárlás után e-mailben küldjük ki.

Az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

A kínált termékek és szolgáltatások az alábbiak szerint kategorizálhatók:

Jelen Szerződés hatálya alatt elérhető termékek:
– „Kezdő csomag” (nem személyre szabott)  életmódváltó program (4,990 Ft)
– „Alap csomag” személyre szabott életmódváltó program (9,990 Ft)
– „Haladó csomag”  személyre szabott életmódváltó program 
– Csoportos edzés 

5. FELEK KÖTELEZETTSÉGE ÉS A SZOLGÁLTATÁS TELJESÍTÉSE

Vásárló a weboldalon történő vásárlásával/regisztrációjával kijelenti, hogy jelen ÁSZF, és a weboldalon közzétett Adatkezelési Nyilatkozat, valamint Jogi Nyilatkozat feltételeit megismerte és elfogadja, az adatkezelésekhez hozzájárul.

Vásárló a vásárlás/regisztráció során köteles a saját, valós adatait megadni. A vásárlás/regisztráció során megadott valótlan, vagy más személyhez köthető adatok esetén a létrejövő elektronikus szerződés semmis. Szolgáltató kizárja felelősségét, amennyiben Felhasználó más nevében, más személy adataival veszi igénybe szolgáltatásait.

A Szolgáltatót a vásárló által tévesen és/vagy pontatlanul megadott adatokra visszavezethető szállítási késedelemért, illetve egyéb problémáért, hibáért semminemű felelősség nem terheli.

A vásárló vállalja, hogy fizetési kötelezettségeinek eleget tesz.  Továbbá vállalja, hogy a fizetési kötelezettség teljesítése után az elektronikusan megküldött kérdőívet (kivéve kezdő csomag) illetve étkezési naplót (kivéve kezdő csomag) hiánytalanul kitölti és visszaküldi a megadott e-mail címre. (info@lakatoszsanett.com) Amennyiben ez nem történik meg, a szolgáltatási jogviszony megszűnik.

Ahhoz, hogy a Szolgáltató által nyújtott szolgáltatás elérje célját, a Vásárló aktív közreműködése szükséges. Szolgáltatónak nincs lehetősége annak kontrollálására, hogy Vásárló betartja-e a Szolgáltató által meghatározott étrendi ajánlásokat, ezért a szolgáltatás eredménytelenségére való hivatkozással nincs lehetőség a szolgáltatás díjának visszaigénylésére, illetve visszafizetésére.

Szolgáltató vállalja, hogy a szolgáltatási díj megfizetése ellenében Vásárló számára a következőket szolgáltatja a Szolgáltató által megjelölt időtartamban (kérdőív és táplálkozási napló kitöltése utáni visszaküldéstől számított 10 munkanapon belül): személyre szabott étrendi ajánlás készítése, nem személyre szabott étrendi ajánlások készítése, életmód- és táplálkozási tanácsadás, sporttáplálkozási tanácsadás.

Vásárló vállalja, hogy a számára elkészített személyre szabott és nem személyre szabott étrendi ajánlást, kérdőívet, tanácsadást, ajánlásokat, e-mail levelezést nem továbbítja harmadik fél számára. Ha ez mégis megtörténik, abban az esetben Vásárló köteles az okozott kár megtérítésére.

Szolgáltató fenntartja magának a jogot, hogy bármelyik szolgáltatás megrendelését indoklással vagy indoklás nélkül elutasítsa. Ezzel szemben a jelentkező panasszal, jogorvoslattal nem élhet.

Amennyiben Vásárló bármelyik kizáró tényező figyelmen kívül hagyásával jelentkezik táplálkozási tanácsadásra és ez a tanácsadás során kiderül, a Szolgáltató fenntartja magának a jogot, hogy a szolgáltatást megtagadja. Ilyen esetben a szolgáltatás díjának 50%-a kerül visszafizetésre. Szolgáltató fenntartja magának a jogot, hogy az előzetesen elfogadott jelentkezést követően, a tanácsadás során a szolgáltatást indoklás nélkül is megtagadja. Ilyen esetben a szolgáltatás díja visszafizetésre kerül. Szolgáltató semmilyen felelősséget nem vállal azért, ha Vásárló bármelyik kizáró tényező figyelmen kívül hagyásával rendel meg bármilyen szolgáltatást. Szolgáltató és Vásárló mindent elkövetnek annak érdekében, hogy az esetleges vitás kérdéseket békésen, tárgyalások útján rendezzék. Amennyiben ez nem sikerül, Vásárló jogosult a vitából származó követelésének polgári eljárás keretében bíróság előtti érvényesítésére.

Rendelési információk, megrendelések feldolgozása

A vásárlás a www.lakatoszsanett.com weboldalon a megrendelő űrlap kitöltésével lehetséges.

A megrendelésről rendszerünk automatikus e-mailben visszaigazolást küld.
A teljesítési határidő a megrendelést és a pénzügyi teljesítést követően automatikusan megküldött kérdőív és táplálkozási napló hiánytalanul kitöltött elektronikusan, a megadott e-mail címre való visszaküldéstől számított 10 munkanap. Ezt a határidőt csakis abban az esetben köteles a szolgáltatónak betartania, ha a vásárló a megrendelést követő 10 munkanapon belül hiánytalanul elküldte a fent említett e-mailt.

A vásárló köteles a befizetést követő naptári naptól számított három héten belül elküldeni az összes, fent említett dokumentumot, hogy szolgáltató meg tudja kezdeni a munkát. Amennyiben vásárló a határidőn belül nem küldi meg a kért dokumentumok összes elemét, úgy a szolgáltató indoklás nélkül eláll a szolgáltatás teljesítésétől pénzvisszafizetés terhe nélkül, mellyel szemben vásárló semmilyen fajta jogorvoslattal nem élhet.

A megjelenített termékek szolgáltatások a weboldalon keresztül, illetve a megadott e-mailen keresztül online rendelhetőek meg.

A felsorolt szolgáltatások mellett megtekintheti egy-egy szolgáltatás rövid leírását, árát a teljesség igénye nélkül. Ha bővebb információt szeretne kapni a szolgáltatásról, akkor lépjen kapcsolatba a Szolgáltatóval.

6. ELÁLLÁS JOGA

Vásárló bármelyik szolgáltatás díjának kiegyenlítésével egyértelműen kifejezi szándékát az adott szolgáltatás igénybevételére és automatikusan elfogadja a Szolgáltató Általános Szerződési Feltételeit. Amennyiben Vásárló az adott szolgáltatás díjának kiegyenlítése után bármilyen indokkal (pl. vélt vagy valós egészségügyi problémákra, családi okokra vagy egyéb külső körülményekre való hivatkozással) meggondolja magát a szolgáltatás igénybevételének tekintetében, nincs lehetőség a szolgáltatás díjának visszaigénylésére, illetve visszafizetésére, mert Vásárló jelen Szerződés feltételeit elolvasta és elfogadta a szolgáltatás megrendelésével.

7. EGÉSZSÉGÜGYI NYILATKOZAT

Vásárló kötelessége a jelen Szerződés elfogadásával, hogy a vásárlást megelőzően e-mailben, valamint a megkapott ’Kérdőív’ során Szolgáltató felé bejelentse minden nemű betegségét, melyért csakis Vásárló saját maga felelős. Szolgáltató nem vállal felelősséget semmilyen betegségért, melyet Vásárló bejelent, vagy eltitkol, mert a gyógyítás, orvoslás nem áll Szolgáltató hatáskörében.

A Szolgáltató által megosztott és forgalmazott információk nem orvosi tanácsok, és nem használhatók semmilyen egészségügyi állapot diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére. Ezt a weboldalt nem szabad szakképzett egészségügyi tanácsadás, diagnózis vagy kezelés helyettesítőjeként használni. Ha Ön bármilyen egészségügyi problémával küzd, ajánlott haladéktalanul felkeresnie orvosát, vagy egy egészségügyi szakembert.

Ez a weboldal és minden rajta megjelenített tartalom, valamint minden kiadott étrendi ajánlás csak tanácsadásra szolgál. Az ezen a weboldalon megosztott információk kizárólag arra szolgálnak, hogy segítsenek az egészségével kapcsolatos tájékozottabb döntések meghozatalában. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a súlycsökkenés és testváltozás nem garantált, amennyiben a megvásárolt étrendi ajánlást Ön nem tartja be maradéktalanul.

Kérjük, vegye tudomásul, hogy a nem egyénre szabott ajánlások nem alkalmasak olyan nők számára, akik terhesek, szoptatnak, vagy éppen teherbe akarnak esni, valamint nem vesznek figyelembe semmilyen ételintoleranciát, ételérzékenységet, illetve étkezési szokást, kivéve, ha ezt Szolgáltató külön jelzi.

Szolgáltató nem felelős és nem tehető felelőssé a szolgáltatott információk értelmezéséért vagy felhasználásáért.

Szolgáltató semmiféle garanciát nem vállal a vélemények, tanácsok, szolgáltatások vagy egyéb, e weboldalon található vagy hivatkozott információk pontosságáért vagy teljességéért, időszerűségéért, valamint hasznosságáért.

Szolgáltató nem vállal felelősséget semmilyen veszteségért, amely az Ön által, az ezen a weboldalon található bármely információval vagy anyaggal kapcsolatos bármely intézkedés vagy megbízás eredménye.

A Szolgáltató által megosztott és terjesztett információk, étrendi ajánlások és tartalmak bármely felhasználója saját felelősségére használja az összes információt, ajánlást, iránymutatást és tippet. Szolgáltató nem tehető felelőssé az információk, ajánlások és iránymutatások felhasználó általi értelmezéséért.

Minden információ, tartalom és étrendi ajánlás, amelyet Szolgáltató a weboldalon, valamint a közösségi médián megoszt, Szolgáltató kizárólagos szellemi tulajdona, mely saját tapasztalatai és képzettsége alapján került kidolgozásra, kivéve, ha Szolgáltató ezt másképpen nyilatkozza, illetve hivatkozza. Minden, a Szolgáltató szakképzettségére hivatkozó dokumentum és oklevél megtalálható a weboldalon.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy Szolgáltató nem rendelkezik doktor, háziorvos vagy dietetikus végzettséggel. Szolgáltató hatásköre nem terjed ki semmilyen egészségügyi probléma diagnosztizálására vagy kezelésére. Szolgáltató táplálkozási tanácsadó végzettséggel rendelkezik, mely végzettség alapján kizárólag tanácsok, javaslatok, útmutatás, információ és tippek ajánlhatók, Szolgáltató legjobb tudása szerint. Ez semmiképpen sem helyettesíti az egészségügyi, orvosi tanácsadást.

8. TITOKTARTÁSI KÖTELEZETTSÉG ÉS SZERZŐI JOGOK

A weboldalon, illetve a közösségi médián Szolgáltató által megjelenített és eladásra kínált minden egyes digitális termék, étrendi ajánlás, e-book, pdf fájl és az online tartalom csak és kizárólag egyetlen Vásárló (fizető fél) számára értékesített.

Vásárló jelen szerződés alapján titoktartási kötelezettség alatt áll, nem adhatja ki a megvásárolt terméket harmadik félnek másolásra, nem adhatja át, nem oszthatja meg, nem terjesztheti, nem értékesítheti.
Amennyiben Szolgáltató mégis tudomást szerez terméke vagy más, a weboldalon vagy közösségi médián megjelenített tartalma bármilyen részének illetéktelen felhasználásáról, bármi nemű megosztásáról, Vásárlót jelen szerződés, a szellemi termék árának, illetve a szolgáltatás megrontásának, közszemlére hozatalából okozott károknak okán, a Szolgáltató által meghatározott, 600.000 Forint, azaz hatszázezer Forint értékben felhasználási díj, azaz kötbér megfizetésére kötelezi. A felhasználási díj megfizetése nem jelenti a szerzői jogi mű szerzői jogának megvételét, csak a szerzői jogi mű egyszeri felhasználási díját!

Továbbá a weboldalon és annak aloldalain, illetve a közösségi médián található összes grafikai megjelenítés, elrendezés, megvalósítási és szerkesztési módozat, valamint a tartalom és eladásra kínált termékekre vonatkozó összes információ, adat, leírás, illetve kép az e platformokon látható formában Szolgáltató tulajdonát képezik. Ezeket Szolgáltató saját maga készítette, így a weboldalt felépítő összes tartalmi elem szerzői joga Szolgáltatót illeti meg, azok használatára, megjelenítésére kizárólag Szolgáltató jogosult. A jogtulajdonos hozzájárulása nélkül a fent említett tételek felhasználása a szerzői jogok megsértését jelenti, és jogi következményeket vonhat maga után. A szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény (továbbiakban: Szjt.) 1. § (1) bekezdése értelmében a weboldal szerzői műnek minősül, így annak minden része szerzői jogi védelem alatt áll. Az Szjt. 16. § (1) bekezdése alapján tilos a weboldalon található grafikai és szoftveres megoldások, számítógépi programalkotások engedély nélküli felhasználása, illetve bármely olyan alkalmazás használata, amellyel a weboldal, vagy annak bármely része módosítható.

A weboldalról és annak adatbázisából bármilyen anyagot vagy részletet magáncélú vagy magáncélon túlmenő felhasználás céljából fizikai vagy más adathordozóra letölteni, átmásolni, átvenni, más weboldal részeként elhelyezni, elektronikusan tárolni, feldolgozni, értékesíteni, stb. a jogtulajdonos előzetes írásos engedélye nélkül tilos. A jogtulajdonos: Lakatos Zsanett egyéni vállalkozó.

A jelen szerződésben kifejezetten meghatározott jogokon túlmenően a weboldal használata, illetve a szerződés egyetlen rendelkezése sem biztosít jogot a Vásárlónak a weboldal és annak bármely részének, valamint kereskedelmi névnek vagy védjegyének használatára, hasznosítására.

Szolgáltató fenntartja a jogot, hogy engedély nélküli felhasználás észlelése esetén (akár online, akár offline formában), minden egyes leközölt képért, videóért vagy szöveges tartalom részéért vagy egészéért (a szellemi termék árának, illetve a szolgáltatás megrontásának, közszemlére hozatalából okozott károknak okán), a Szolgáltató által meghatározott, 600.000 Forint, azaz hatszázezer Forint felhasználási díjat, azaz kötbért számlázzon ki a szerzői jogot megsértő magánszemély vagy gazdasági társaság részére. A felhasználási díj megfizetése nem jelenti a szerzői jogi mű szerzői jogának megvételét, csak a szerzői jogi mű egyszeri felhasználási díját!
A jelen pontban ismertetett szerzői jogok továbbá érvényesek a Vásárló részére átadott minden dokumentumra (étrend, edzésterv, kérdőív, ajánlások, e-mail üzenetek).

9. ADATVÉDELEM

Szolgáltató bármely, a Vásárlótól kapott adatot bizalmasan kezeli, azt harmadik fél számára nem adja ki, engedély nélkül hirdetésre, reklámra, marketing célokra nem használja fel.

Szolgáltató adatvédelmi irányelveiről bővebben az „Adatvédelmi Irányelvek” menüpontban olvashat.

10. SZERZŐI JOGVÉDELEM

A weboldal használata során a www.lakatoszsanett.com részére rendelkezésére bocsátott személyes adatokat bizalmasan kezeli, és nem adja ki további fél számára, kivéve abban az esetben amennyiben az a www.lakatoszsanett.com alvállalkozója. (Pl.: a megrendelést kezelő szoftver/számlázóprogram készítője). A webáruház böngészése folyamán technikai információk kerülnek rögzítése statisztikai célokból. (IP cím, látogatás időtartama, stb). Ezen adatokat www.lakatoszsanett.com kizárólag jogilag hitelesen indokolt, és alátámasztott esetben adja át a hatóságok részére.

A szolgáltatás igénybevételéhez cookie-k engedélyezése szükséges. Amennyiben nem szeretné engedélyezi a cookie-k használatát, letilthatja a böngészője beállításaiban. Cookie-k tiltása esetén a szolgáltatás bizonyos elemei csak részben, vagy egyáltalán nem használhatóak. A cookie egy olyan fájl, amelyet a szerver küld a felhasználó böngészőjének, és amelyet a felhasználó számítógépe tárol. A cookie-ban személyes adat nem kerül tárolásra. A megrendelés folyamán rögzített adatokat www.lakatoszsanett.com a megrendelés teljesítéséhez használja fel.

Az egyes informatikai rendszerek által, a webáruház oldalain leadott megrendelésből készült számla adatai a rendelés leadása folyamán magadott adatokkal rögzítésre, és tárolásra kerülnek a hatályos számviteli törvényben meghatározott időszakra. A webáruház böngészése folyamán biztosított hírlevél feliratkozás során megadott adatokat www.lakatoszsanett.com bizalmasan kezeli, leiratkozás lehetősége minden kiküldött hírlevél alján biztosított, továbbá kérhető a megadott elérhetőségek valamelyikén.

Adatai törlését, módosítását bármikor kérheti írásban az info@lakatoszsanett.com e-mail címen.

A jelen általános szerződési feltételekben nem szabályozott kérdésekben a polgári törvénykönyv, a távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999 (11.5.) kormányrendelet, és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. tv. rendelkezései az irányadók. A www.lakatoszsanett.com weboldal oldalainak böngészésével, továbbá megrendelésének rögzítésével elfogadja www.lakatoszsanett.com általános szerződési feltételeit, továbbá adatkezelési elveit.

11. HÍRLEVÉL IGÉNYLÉS

A www.lakatoszsanett.com több aloldalán igényelhető hírlevél. A feliratkozási űrlapokon a látogató megadhatja e-mail címét, nevét. A letöltés gombra klikkelve elfogadja, hogy az üzemeltető hírlevelet küldjön a részére. A hírlevél feliratkozás a felhasználó által bármikor törölhető, bármelyik üzemeltetőtől kapott e-mail alján. A weboldal működtetője törekszik olyan automata rendszer alkalmazására, amely lehetővé teszi, hogy a törlés iránti igény egyetlen gombnyomással automatikusan megvalósuljon.

ONLINE FIZETÉSI PARTNEREINK:

INFORMÁCIÓ

Mi az a Barion?

Minden jog fenntartva! © 2018-2019

KAPCSOLAT

info@lakatoszsanett.com

Bejelentkezés: 06 30 334 8084