ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

HATÁLYOS: 2018. JANUÁR 1-TŐL VISSZAVONÁSIG

Jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) a LadyFit Project Kft. és a Lakatos Zsanett E.V. (a továbbiakban: Szolgáltató), és a Szolgáltató által a www.lakatoszsanett.com weboldalon keresztül nyújtott ingyenesen és/vagy vásárlással elérhető szolgáltatásokat, illetve az oldal vásárlója, és/vagy aktív felhasználója (a továbbiakban: Ügyfél) jogait és kötelezettségeit tartalmazza (Szolgáltató és Ügyfél a továbbiakban együttesen: Felek).

Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni a lakatoszsanett.com weboldalunknak, vagy igénybe szeretné venni bármelyik szolgáltatást, akkor figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket, és kizárólag abban az esetben vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve.

Az ÁSZF minden jogügyletre és szolgáltatásra vonatkozik, amely a lakatoszsanett.com weboldalon keresztül történik, függetlenül attól, hogy annak teljesítése Magyarországról vagy külföldről, a Szolgáltató vagy közreműködője által történik.

Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, későbbiekben nem kereshető vissza, magatartási kódexre nem utal.

A weboldal működésével, megrendelési, és szállítási folyamatával kapcsolatosan felmerülő kérdések esetén a megadott elérhetőségeken rendelkezésedre állunk!

A www.lakatoszsanett.com üzemeltetői:

Név: LadyFit Project Kft. (a továbbiakban Szolgáltató)

Székhely: 2100 Gödöllő, Kossuth Lajos utca 21-23. A. lház. 3. em. 11.

Cégjegyzékszám: 13-09-214422

Adószám: 27194081-2-13

Nyilvántartásba vevő hatóság: Budapest Környéki Törvényszék Cégbírósága

Bankszámlaszám: OTP Bank 11742049-21462487

Elérhetőség: info@lakatoszsanett.com

Telefonszáma: +36-30-334-8084

és

Név: Lakatos Zsanett e.v. (a továbbiakban Szolgáltató)

Székhely: 4220 Hajdúböszörmény, Elfenbein Bertalan utca 12.

Nyilvántartási szám: 52494956

Adószám: 68959430-2-29

Nyilvántartásba vevő hatóság: Belügyminisztérium Nyilvántartások Vezetéséért Felelős Helyettes Államtitkár Okmányfelügyeleti Főosztály

Bankszámlaszám: OTP Bank 11773384-00913562

Elérhetőség: info@lakatoszsanett.com

Telefonszáma: +36-30-334-8084

Szerződés nyelve: magyar

A tárhelyszolgáltató neve, címe, elérhetősége: C-Host Kft. 1115 Budapest, Halmi u. 29. adószám: 23358005-2-43. e-mail cím: info@nethely.hu.

BEVEZETÉS

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a weboldalon található információk, valamint a Szolgáltató által kiadott étrendi ajánlások, edzésprogramok és tanácsok nem szándékoznak semmilyen konkrét betegséget vagy egészségügyi problémát orvosolni. Mindig tanácsos konzultálnia orvosával, mielőtt új étrendet, táplálkozási ajánlást, edzésprogramot vagy életmód programot próbálna ki, hogy megtudja megfelelő-e az Ön számára.

 

1. ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK

1.1. Amennyiben jelen Szerződés valamely pontja jogilag hiányos vagy hatálytalan, az nem befolyásolja a Szerződés további pontjainak hatályát, így azok érvényben maradnak és a hatálytalan vagy hibás pontok helyett az alkalmazandó törvény rendelkezései érvényesek.

1.2. Szolgáltató fenntartja a jogot a vonatkozó jogszabályok keretei között jelen Szerződés rendelkezéseinek megváltoztatására.

1.3. A Szolgáltató a jogszabályváltozásoknak, illetve a weboldal üzemeltetésével kapcsolatban bekövetkező szükséges változásoknak megfelelően az Ügyfél előzetes tájékoztatása nélkül, egyoldalúan is módosíthatja az Általános Szerződési Feltételeket.

1.4. A szerződés módosítását követően valamennyi Ügyfelet a Szolgáltató, lehetőségeihez mérten, tájékoztatja. A szükséges módosításokkal megváltoztatott szerződés a weboldalon történő közzétételt követően válik hatályossá az Ügyféllel szemben.

1.5. A módosítás hatályba lépését követően az Ügyfél a weboldal használatával és a ráutaló magatartással elfogadja a módosított szerződésben foglaltakat. A szolgáltatások további igénybevételével az Ügyfél a megváltozott szabályzatot szintén tudomásul veszi, ezen túlmenő beleegyezése kikérésére nincs szükség. Az esetleges változtatások a már addig létrejött Szerződéseket (visszaigazolt megrendeléseket) nem érintik.

1.6. Kérjük, hogy jelen szerződés rendelkezéseit minden megrendelés előtt szíveskedjen figyelmesen elolvasni.

2. SZERZŐDÉS HATÁLYA

2.1. Jelen Szerződés kiterjed a lakatoszsanett.com, és az oldalakon elérhető, vagy onnan letölthető anyagokra, videókra, oktatóanyagokra, online programokra, információkra, az igénybe vett szolgáltatásokra, valamint a közösségi médián megjelenített tartalmakra is.

2.2. Jelen Szerződés 2018. január 1-jétől visszavonásig érvényes. Szolgáltató fenntartja a jogot a Szerződés előzetes bejelentés nélküli és egyoldalú módosítására.

3. VÁSÁRLÁSI FELTÉTELEK

3.1. A weboldalon, személyesen, telefonon, illetve a közösségi médián a Szolgáltató által megjelenített és eladásra kínált minden digitális termék, edzésprogram, étrendi ajánlás, e-book, pdf fájl és minden, a weboldalon, személyesen, telefonon és közösségi médián megjelenített online tartalom megvásárlása az alábbi feltételeknek felel meg.

3.2. Kifejezetten felhívjuk a figyelmét, hogy a www.lakatoszsanett.com oldalon keresztül elérhető termék, szolgáltatás illetve tananyag semmilyen körülmények között sem minősül egészségügyi tanácsadásnak, semmilyen körülmények között nem vállalunk felelősséget a gyakorlatok esetleges hibás kivitelezéséért, illetve a bármilyen előforduló egészségügyi kockázatokért, mert bár körültekintő szakmai munka előzte meg a tananyag összeállítását, de a tananyag összeállítója a gyakorlatok elvégzésekor, kivitelezésekor nincs, és nem is lehet jelen személyesen.

3.3. Felhívjuk figyelmét arra, amennyiben az oldalon lévő tananyagot bármilyen betegség meggyógyítására kívánja használni, ahogy minden betegség megállapítása és arra terápiás terv elkészítése, a beteg egészségi állapotának figyelemmel kísérése a hatályos magyar jogszabályok szerint – és szerintünk is – orvosi feladat. Továbbá, ha a beteg a saját gyógykezelésébe természetgyógyászt kíván bevonni, azt a kezelőorvos nem akadályozhatja meg, ám jelen Weboldal sem a természetgyógyász szakember munkáját, sem az orvosi diagnózist és kezelést helyettesíteni nem jogosult, nem alkalmas, és nem is kívánja.

3.4. A www.lakatoszsanett.com oldalon található bejegyzések és videós tartalmak tájékoztató jellegűek és nem minősülnek egészségügyi tanácsadásnak. A programok nem személyre szabottak és nem veszik figyelembe az adott Ügyfél esetleges egészségügyi problémáit. Az itt közölt tanagyag, termék, edzésprogram, nem pótolhatja az orvosokkal, gyógyszerészekkel vagy más egészségügyi szakemberekkel, képzett természetgyógyásszal való személyes találkozást, beszélgetést és gondos kivizsgálást.

3.5. Tekintettel arra, hogy egyetlen alternatív vagy kiegészítő gyógymóddal kapcsolatban sincsen jogunk azt mondani, hogy bárki azt az orvosi kezelés helyett használhatja, amit mi itt leírunk, az csupán vélemény, és mint olyan, eltérhet más véleményektől – beleértve a tudomány vagy a hivatalos orvoslás, vagy a jogszabályi környezet által adott és elfogadott elképzeléseket; olyan megfogalmazott javaslat, amelyet a betegnek minden esetben egyeztetnie kell kezelőorvosával vagy háziorvosával, és érdemes jóváhagyatnia, mielőtt dönt! Ennek megfelelően az lakatoszsanett.com weboldal használatából eredő közvetett vagy közvetlen károkért, jogi és egyéb következményekért a szerzők, szerkesztők és a Szolgáltató nem vállalnak felelősséget, különösen nem akkor, ha az oldal használatára hivatkozva a páciens vagy felhasználó elmulasztotta orvos/szakember segítségét igénybe venni problémájával.

3.6. Ez a weboldal és minden rajta megjelenített tartalom, valamint minden kiadott étrendi ajánlás csak tanácsadásra szolgál. Az ezen a weboldalon megosztott információk kizárólag arra szolgálnak, hogy segítsenek az egészségével kapcsolatos tájékozottabb döntések meghozatalában. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a súlycsökkenés és testváltozás nem garantált.

3.7. Kérjük, vegye tudomásul, hogy a nem egyénre szabott ajánlások nem alkalmasak olyan nők számára, akik terhesek, szoptatnak, vagy éppen teherbe akarnak esni, valamint nem vesznek figyelembe semmilyen ételintoleranciát, ételérzékenységet, illetve étkezési szokást, kivéve, ha ezt Szolgáltató külön jelzi.

3.8. Szolgáltató nem felelős és nem tehető felelőssé a szolgáltatott információk értelmezéséért vagy felhasználásáért.

3.9. Minden információ, tartalom és étrendi ajánlás, amelyet Szolgáltató a weboldalon, valamint a közösségi médián megoszt, Szolgáltató kizárólagos szellemi tulajdona, mely saját tapasztalatai és képzettsége alapján került kidolgozásra, kivéve, ha Szolgáltató ezt másképpen nyilatkozza, illetve hivatkozza.

3.10. Minden, a Szolgáltató szakképzettségére hivatkozó dokumentum és oklevél megtalálható a weboldalon.

4. MEGVÁSÁROLHATÓ TERMÉKEK, SZOLGÁLTATÁSOK KÖRE

4.1. A www.lakatoszsanett.com weboldal online oktatóanyagokat forgalmaz, táplálkozási tanácsadással és étrendi ajánlással, sporttáplálkozási tanácsadással, csoportos óratartással foglalkozik.

4.2. A csoportos edzés e-mailen vagy telefonon történő megkeresést követően vehető igénybe, a többi megjelenített termék pedig kizárólag a weboldal online megrendelő űrlapjain keresztül rendelhető meg. Az edzésprogramok, ajánlások, e-bookok hozzáférése online biztosított, így extra szállítási költséggel nem kell számolni.

4.3. Áraink bruttó árak, az áfát tartalmazzák.

4.4. Vásárlási és fizetési feltételek:

A megrendelt terméket az Ügyfél a következő módokon fizetheti ki:

  • bankkártyás fizetéssel a Barion rendszerén keresztül,
  • bankkártyás fizetéssel a SimplePay rendszerén keresztül,
  • közvetlen banki átutalással.

A számlát a vásárlás után e-mailben automatikusan küldjük ki.

Az online bankkártyás fizetések a A Barion és a SimplePay rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el.

A SimplePay Online Fizetési Rendszert az OTP Mobil Kft. – az OTP Csoport tagja – üzemelteti.

A SimplePay Online Fizetési Rendszert igénybevevő vásárlók a SimplePay használatával egyszerűen és biztonságosan tudják vásárlásaikat bonyolítani a SimplePay felületén, mely az OTP Bank fizetőoldala.

A fizetés folyamata megegyezik a bankok hasonló szolgáltatása keretében kínált fizetési eljárással. A felhasználó kártyabirtokos biztonságát szem előtt tartva a SimplePay folyamatosan figyeli a tranzakciókat és a nem várt események megelőzésében segítséget nyújt.

Az internetes áruház a kártya és a mögötte álló számla adataiba betekintést nem nyerhet, arról információt nem kap.

A Barion szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

4.5. A kínált termékek és szolgáltatások az alábbiak szerint kategorizálhatók:

Jelen Szerződés hatálya alatt elérhető termékek:
– Elektronikus könyvek
– Oktatócsomagok
– Online videótréningek
– Tanácsadási programok
– Csoportos edzés

5. FELEK KÖTELEZETTSÉGE ÉS A SZOLGÁLTATÁS TELJESÍTÉSE

5.1. Az Ügyfél a weboldalon történő vásárlásával/regisztrációjával kijelenti, hogy jelen ÁSZF, és a weboldalon közzétett Adatkezelési Nyilatkozat, valamint Jogi Nyilatkozat feltételeit megismerte és elfogadja, az adatkezelésekhez hozzájárul.

5.2. Az Ügyfél a vásárlás/regisztráció során köteles a saját, valós adatait megadni. A vásárlás/regisztráció során megadott valótlan, vagy más személyhez köthető adatok esetén a létrejövő elektronikus szerződés semmis.

5.3. Szolgáltató kizárja felelősségét, amennyiben az Ügyfél más nevében, más személy adataival veszi igénybe szolgáltatásait.

5.4. A Szolgáltatót az Ügyfél által tévesen és/vagy pontatlanul megadott adatokra visszavezethető bármilyen késedelemért, illetve egyéb problémáért, hibáért, semminemű felelősség nem terheli.

5.5. Az Ügyfél vállalja, hogy fizetési kötelezettségeinek eleget tesz. Továbbá vállalja, hogy a fizetési kötelezettség teljesítése után az esetlegesen elektronikusan megküldött kérdőívet hiánytalanul kitölti és visszaküldi a megadott e-mail címre. Amennyiben ez nem történik meg, a szolgáltatási jogviszony megszűnik.

5.6. Ahhoz, hogy a Szolgáltató által nyújtott szolgáltatás elérje célját, az Ügyfél aktív közreműködése szükséges. Szolgáltatónak nincs lehetősége annak kontrollálására, hogy az Ügyfél betartja-e a Szolgáltató által meghatározott étrendi ajánlásokat, ezért a szolgáltatás eredménytelenségére való hivatkozással nincs lehetőség a szolgáltatás díjának visszaigénylésére, illetve visszafizetésére.

5.7. Szolgáltató vállalja, hogy a szolgáltatási díj megfizetése ellenében az Ügyfél számára a következőket szolgáltatja a Szolgáltató által megjelölt időtartamban: személyre szabott étrendi ajánlás készítése, nem személyre szabott étrendi ajánlások készítése, életmód- és táplálkozási tanácsadás, sporttáplálkozási tanácsadás, online edzésprogram.

5.8. Az Ügyfél vállalja, hogy a számára elkészített személyre szabott és nem személyre szabott étrendi ajánlást, online ezdésprogramot, kérdőívet, tanácsadást, ajánlásokat, e-mail levelezést nem továbbítja és nem osztja meg harmadik féllel. Ha ez mégis megtörténik, abban az esetben az Ügyfél köteles az okozott kár megtérítésére.

5.9. Szolgáltató fenntartja magának a jogot, hogy bármelyik szolgáltatás megrendelését indoklással vagy indoklás nélkül elutasítsa és/vagy visszavonja. Ezzel szemben az Ügyfél panasszal, jogorvoslattal nem élhet.

5.10. Amennyiben az Ügyfél bármelyik kizáró tényező figyelmen kívül hagyásával veszi igénybe a www.lakatoszsanett.com oldal szolgáltatásait, és ez az igénybevétel során vagy azt követően kiderül, a Szolgáltató fenntartja magának a jogot, hogy a szolgáltatást megtagadja. Ilyen esetben a szolgáltatás díjának 50%-a kerül visszafizetésre.

5.11. Szolgáltató fenntartja magának a jogot, hogy az előzetesen elfogadott jelentkezést követően, a tanácsadás során a szolgáltatást indoklás nélkül is megtagadja. Ilyen esetben a szolgáltatás díja visszafizetésre kerül.

5.12. Szolgáltató semmilyen felelősséget nem vállal azért, ha az Ügyfél bármelyik kizáró tényező figyelmen kívül hagyásával rendel meg bármilyen szolgáltatást.

5.13. A Felek mindent elkövetnek annak érdekében, hogy az esetleges vitás kérdéseket békésen, tárgyalások útján rendezzék. Amennyiben ez nem sikerül, az Ügyfél jogosult a vitából származó követelésének polgári eljárás keretében bíróság előtti érvényesítésére.

6. RENDELÉSI INFORMÁCIÓ, MEGRENDELÉSEJ FELDOLGOZÁSA, MEGÚJÚLÓ ELŐFIZETÉS MŰKÖDÉSE, MENETE

6.1. A megjelenített termékek szolgáltatások a weboldalon keresztül, illetve a megadott e-mailen keresztül online rendelhetőek meg.

6.2. A felsorolt szolgáltatások mellett megtekintheti egy-egy szolgáltatás rövid leírását, árát a teljesség igénye nélkül. Ha bővebb információt szeretne kapni a szolgáltatásról, akkor lépjen kapcsolatba a Szolgáltatóval.

6.3. A havi előfizetéses Girl Power online edzésprogram megvásárlása a https://www.lakatoszsanett.com/gp-checkout-page/ pénztár oldalon lehetséges, a megrendelő űrlap hiánytalan kitöltésével, valamint a szükséges mezők bepipálásáva. A megrendelésről rendszerünk automatikus e-mailben visszaigazolást küld.

6.4. A vásárlás a  www.lakatoszsanett.com weboldalon a pénztár oldalon található megrendelő űrlap kitöltésével lehetséges. A megrendelésről rendszerünk automatikus e-mailben visszaigazolást küld.

6.5. A teljesítési határidő táplálkozási tanácsadás igénybevétele esetén a megrendelést és a pénzügyi teljesítést követően automatikusan megküldött kérdőív és táplálkozási napló hiánytalanul kitöltött elektronikusan, a megadott e-mail címre való visszaküldéstől számított 10 munkanap. Ezt a határidőt csakis abban az esetben köteles a szolgáltatónak betartania, ha az Ügyfél a megrendelést követő 10 munkanapon belül hiánytalanul elküldte a fent említett e-mailt.

6.6. A táplálkozási tanácsadás igénybevétele esetén az  köteles a befizetést követő naptári naptól számított három héten belül elküldeni az összes, fent említett dokumentumot, hogy szolgáltató meg tudja kezdeni a munkát. Amennyiben az Ügyfél a határidőn belül nem küldi meg a kért dokumentumok összes elemét, úgy a szolgáltató indoklás nélkül eláll a szolgáltatás teljesítésétől pénzvisszafizetés terhe nélkül, mellyel szemben az Ügyfél semmilyen fajta jogorvoslattal nem élhet.

6.7. A megrendelések feldolgozása munkanapokon történik 9 és 16 óra között. A megrendelésről rendszerünk automatikus e-mailben visszaigazolást küld, amely tartalmazza a hozzáférés adatait. Általános teljesítési határidő, utánvételes és bankkártyás fizetés esetén a megrendelés leadásától számított 2 munkanapon belül, banki átutalás illetve bankszámlára történő befizetés esetén a pénz beérkeztét követő 3 munkanapon belül.

6.8. Fenntartjuk a jogot a már visszaigazolt megrendelések visszautasítására részben, vagy teljes egészben. Részben történő teljesítés kizárólag a megrendelővel történő egyeztetést követően kerülhet sor. A termék vételárának előre történő kiegyenlítése esetén visszautalásra kerül az összeg küldőjének részére.

 

6.9. A MEGÚJÚLÓ ELŐFIZETÉS MENETE

6.9.1. Az Ügyfél által a lemondásig havonta automatikusan megújuló Girl Power online edzésprogramot (Girl Power) az Ügyfél a https://www.lakatoszsanett.com/gp-checkout-page/ oldalon tudja megvásárolni, az alábbi űrlap kitöltésével:

6.9.2. Első lépésben töltse ki a számlázási adatokat, majd adja meg elérhetőségeit, továbbá a fiókjához tartozó jelszót.

6.9.3. Ezt követően pipálja ki a jelölőnégyzetet, amennyiben elfogadja, hogy a rendszer havonta egyszer automatikusan le fogja vonni Öntől az előfizetés díját, amíg meg nem szakítja azt, valamint a kártyaregisztrációs nyilatkozatot.

6.9.4. A következő lépésben pipálja ki a jelölőnégyzetet, amennyiben elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket.

 

6.9.5. Ha minden mező megfelelően ki lett töltve, a “Tovább a fizetéshez” gombra kell kattintani a megrendelés elküldéséhez.

6.9.6. A megrendelés elküldését követően a rendszer átirányítja a Barion vagy a SimplePay oldalára, ahol biztonságosan tud fizetni bankkártyával vagy Barion, illetve SimplePay  tárcával. A Szolgáltató a havonta esedékes megbízási díjat (előfizetés összege) a Barion fizetési szolgáltatón, vagy a SimplePay szolgáltatón keresztül vonja le a Tag bankkártyájáról automatikusan, a lemondásig.

A Szolgáltató semmilyen felelősséget nem vállal, nem terheli felelősség a Barion Payment Zrt. hibájából, és/vagy a Bank közötti hibából, technikai problémából adódóan, az Ügyfél számláján történő terhelésért, terhelésekért.

A Szolgáltató semmilyen felelősséget nem vállal, nem terheli felelősség a SimplePay (OTP Mobil Kft.) hibájából, és/vagy a Bank közötti hibából, technikai problémából adódóan, az Ügyfél számláján történő terhelésért, terhelésekért.

A Szolgáltató semmilyen felelősséget nem vállal, nem terheli felelősség a GIrl Power előfizetéses tagsági rendszer működtetéséért, működéséért felelős szoftverek, bővítmények (pluginek) megfelelő, hibás vagy rendellenes működéséből, működtetéséből adódó esetleges anyagi vagy egyéb károkért.

A Szolgáltató a legjobb belátása szerint igénybe veszi ezeket szolgáltatásokat, szofvereket bővítményeket plugineket, hogy működtetni tudja az előfizetésesde a számítógépes szoftverek komplex természetéből adódóan, nem garantálja, hogy a szoftverek, bővítmények, pluginet teljesen hibamentesen, vagy bárminemű zavar nélkül működnek, illetve hogy minden “berendezéssel és szoftver konfigurációval” kompatibilisek.

6.9.7. Sikeres vásárlás esetén a Barion/SimplePay visszairányítja a www.lakatoszsanett.com oldalra, ahol visszaigazolást kap megrendeléséről.

6.9.8. Az Ügyfél a vásárlásról automatikusan elektronikus számlát kap a fiókjához tartozó e-mail címre. A rosszul megadott e-mail cím, vagy technikai hiba miatt okozott számla késedelméért vagy meg nem érkezéséért a Szolgáltatót semmilyen felelősség nem terheli.

6.9.9. Az e-mailben történő visszaigazolás kézbesítésének hiányát okozhatja a rosszul megadott e-mail cím, vagy az e-mail fiókhoz tartozó tárhely telítettsége,melyért nem vállalunk felelősséget- Az e-mailben történő visszaigazolás automatikusan megtörténik a megrendelés rögzítését követően.

6.10. A MEGÚJÚLÓ ELŐFIZETÉS LEMONDÁSÁNAK MENETE

6.10.1 A havi előfizetéses (havonta a lemondásig automatikusan megújuló) Girl Power online edzésprogram bármikor lemondható.

6.10.2. A lemondást a www.lakatoszsanett.com oldalon, bejelentkezés után teheti meg az Ügyfél.

6.10.3. Bejelentkezés után a navigációs sávon szerepel egy “Fiókom” nevű pont, erre kattintva be tudja hozni a fiókjához tartozó adatokat, beállításokat. Itt két módon van lehetőség lemondani a programot: a “Rendeléseim” fül alatt található “kapcsolódó előfizetéseim” pontban kell rákattintani az “Előfizetés megszakítása” gombra. Így az előfizetés automatikusan megszűnik.

6.10.4. A lemondás másik lehetősége, amennyiben az Ügyfél visszajelzést szeretne adni a programra: “Fiókom” menüpont alatt megtalálja a “GYIK” menüpontot, melyben a “Hogyan tudom lemondani az előfizetésemet?” pont alatt el tudja indítani a lemondási folyamatot.

6.10.6. “Hogyan tudom lemondani az előfizetésemet?” pont alatt el tudja indítani a lemondási folyamatot, a “kattints ide a lemondási folyamat megkezdéséhez” linkre kattintva.

6.10.7. Ezt követően már csak ki kell tölteni egy rövid lemondási űrlapot, majd a lemondás véglegesítéséhez rá kell kattintani az “ELŐFIZETÉS LEMONDÁSÁNAK VÉGLEGESÍTÉSE” gombra.

6.10.8. A lemondási szándékot adminisztratív okokból legkésőbb az előfizetés megújulása előtt  72 órával kell megtenni, a késedelmes lemondásból származó esetleges károkért a Szolgáltatót semmilyen felelősség nem terheli.

6.10.9. Az Ügyfél a kifizetett időszak végéig hozzá fog férni az előfizetéses tartalmakhoz, függetlenül a lemondástól.

7. ELÁLLÁS JOGA, GARANCIA ÉRVÉNYESÍTÉSE

7.1 A távollevők között kötött szerződésekről szóló, 17/1999. (11.5.) kormányrendelet szabályozása értelmében a fogyasztó a megrendelt termék kézhez vételétől számított 14 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől.

7.2. A Szolgáltató a jogszabályi kötelezettségeken felül a rendelés leadásától számított 30 napon belül igény esetén visszatéríti a megrendelés teljes árát, amennyiben a visszatérítési igény megfelel a 7.2.1. és a 7.2.3. pontokban leírtaknak.

7.2.1. A Szolgáltató a 30 napos pénzvisszafizetési garanciát kizárólag a termék vagy szolgáltatás minőségére tudja vállalni. Amennyiben a termék vagy szolgáltatás minősége eltér a termék vagy szolgáltatás leírásában tett ígéreteknek, akkor a megrendelés leadásától (előfizetéses termék vagy szolgáltatás esetén az első rendelés esetén) számított 30 napon belül lehetőség van írásban jelezni a garancia igényt.

7.2.3. Amennyiben a termék vagy szolgáltatás minősége megfelel a termék vagy szolgáltatás leírásában tett ígéreteknek, viszont az Ügyfél nem él a termék vagy szolgáltatás adta lehetőséggel, esetleg a garanciával való visszaélés miatt kíván élni a garanciával, úgy a Szolgáltató nem kötelet visszafizetni a termék vagy szolgáltatás árát az Ügyfélnek a rendelés leadásától számított 14. napon túlmenően.

7.3 Elállási jog gyakorlásának menete

7.3.1. Ha az Ügyfél elállási jogával élni kíván, elállási szándékát tartalmazó egyértelmű nyilatkozatát írásban köteles eljuttatni (például postán vagy elektronikus úton küldött levél útján) a jelen ÁSZF elején feltüntetett elérhetőségek igénybevételével a Szolgáltató részére. Az Ügyfél határidőben gyakorolja elállási jogát, ha a fent megjelölt határidő lejárta előtt elküldi elállási nyilatkozatát a Szolgáltató részére.

7.3.2. Minden esetben a Szolgáltató email-ben 7 napon belül visszaigazolja a Fogyasztó elállási nyilatkozatának megérkezését.

7.3.3. Az írásban történő elállás esetén azt határidőben érvényesítettnek kell tekinteni, ha Fogyasztó az erre irányuló nyilatkozatát 14 naptári napon belül (akár a 14. naptári napon) elküldi a Szolgáltatónak a megrendeléstől számítva.

7.3.4. Postai úton történő jelzés alkalmával a postára adás dátumát, e-mailen keresztül történő értesítés esetén az e-mail illetve az e-mail küldésének idejét veszi figyelembe a Szolgáltató a határidő számítás szempontjából. A Fogyasztó levelét ajánlott küldeményként adja postára, hogy hitelt érdemlően bizonyítható legyen a feladás dátuma.

7.3.5. Ha Fogyasztó 14 napon belül eláll a szerződéstől, haladéktalanul, de legkésőbb a Fogyasztó elállási nyilatkozatának kézhezvételétől számított 14 napon belül a Szolgáltató visszatéríti a Fogyasztó által teljesített valamennyi ellenszolgáltatást.

7.3.6. A visszatérítés során az eredeti ügylet során alkalmazott fizetési móddal egyező fizetési módot alkalmaz a Szolgáltató, kivéve, ha Fogyasztó más fizetési mód igénybevételéhez kifejezetten a hozzájárulását adja; e visszatérítési mód alkalmazásából kifolyólag Fogyasztót semmilyen többletköltség nem terheli.

7.3.7. Ha Fogyasztó a szolgáltatásnyújtásra irányuló szerződés esetén a teljesítés megkezdését megkötését követően gyakorolja felmondási jogát, úgy az elszámolás során köteles megtéríteni a Szolgáltató ésszerű költségeit.

8. TITOKTARTÁSI KÖTELEZETTSÉG ÉS SZERZŐI JOGOK

8.1. A weboldalon, illetve a közösségi médián Szolgáltató által megjelenített és eladásra kínált minden egyes digitális termék, étrendi ajánlás, e-book, pdf fájl és az online tartalom csak és kizárólag egyetlen Ügyfél (fizető fél) számára értékesített.

8.2. Az Ügyfél jelen szerződés alapján titoktartási kötelezettség alatt áll, nem adhatja ki a megvásárolt terméket harmadik félnek másolásra, nem adhatja át, nem oszthatja meg, nem terjesztheti, nem értékesítheti.

8.3. A jelen pontban ismertetett szerzői jogok továbbá érvényesek az Ügyfél részére átadott minden dokumentumra (étrend, edzésterv, kérdőív, ajánlások, e-mail üzenetek, online edzésprogram, információk).

9. ADATVÉDELEM

9.1. Szolgáltató bármely, az Ügyféltől kapott adatot bizalmasan kezeli, azt harmadik fél számára nem adja ki, engedély nélkül hirdetésre, reklámra, marketing célokra nem használja fel.

9.2. Szolgáltató adatvédelmi irányelveiről bővebben az „Adatvédelmi Irányelvek” menüpontban olvashat.

9.3. A weboldal használata során a www.lakatoszsanett.com részére rendelkezésére bocsátott személyes adatokat bizalmasan kezeli, és nem adja ki további fél számára, kivéve abban az esetben amennyiben az a www.lakatoszsanett.com alvállalkozója. (Pl.: a megrendelést kezelő szoftver/számlázóprogram készítője). A webáruház böngészése folyamán technikai információk kerülnek rögzítése statisztikai célokból. (IP cím, látogatás időtartama, stb). Ezen adatokat www.lakatoszsanett.com kizárólag jogilag hitelesen indokolt, és alátámasztott esetben adja át a hatóságok részére.

9.4. A szolgáltatás igénybevételéhez cookie-k engedélyezése szükséges. Amennyiben nem szeretné engedélyezi a cookie-k használatát, letilthatja a böngészője beállításaiban. Cookie-k tiltása esetén a szolgáltatás bizonyos elemei csak részben, vagy egyáltalán nem használhatóak. A cookie egy olyan fájl, amelyet a szerver küld a felhasználó böngészőjének, és amelyet a felhasználó számítógépe tárol. A cookie-ban személyes adat nem kerül tárolásra. A megrendelés folyamán rögzített adatokat www.lakatoszsanett.com a megrendelés teljesítéséhez használja fel.

9.5. Az egyes informatikai rendszerek által, a webáruház oldalain leadott megrendelésből készült számla adatai a rendelés leadása folyamán magadott adatokkal rögzítésre, és tárolásra kerülnek a hatályos számviteli törvényben meghatározott időszakra. A webáruház böngészése folyamán biztosított hírlevél feliratkozás során megadott adatokat www.lakatoszsanett.com bizalmasan kezeli, leiratkozás lehetősége minden kiküldött hírlevél alján biztosított, továbbá kérhető a megadott elérhetőségek valamelyikén. Adatai törlését, módosítását bármikor kérheti írásban az info@lakatoszsanett.com e-mail címen.

9.6. A jelen általános szerződési feltételekben nem szabályozott kérdésekben a polgári törvénykönyv, a távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999 (11.5.) kormányrendelet, és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. tv. rendelkezései az irányadók. A www.lakatoszsanett.com weboldal oldalainak böngészésével, továbbá megrendelésének rögzítésével elfogadja www.lakatoszsanett.com általános szerződési feltételeit, továbbá adatkezelési elveit.

10. FELELŐSSÉG

10.1. A Weboldalon található információk jóhiszeműen kerültek felhelyezésre, azonban azok kizárólag tájékoztató célt szolgálnak, az információk pontosságáért, teljességéért és alkalmazhatóságáért a Szolgáltató nem vállal felelősséget.

10.2. Az Ügyfél a Weboldalt kizárólag a saját kockázatára használhatja, és elfogadja, hogy Szolgáltató nem vállal felelősséget a használat során felmerülő vagyoni és nem vagyoni károkért a szándékosan, súlyos gondatlansággal, vagy bűncselekménnyel okozott, továbbá az életet, testi épséget, egészséget megkárosító szerződésszegésért való felelősségen túlmenően.

10.3. Szolgáltató kizár minden felelősséget a Weboldal használói által tanúsított magatartásért.

10.4. Az Ügyfél teljes mértékben és kizárólagosan felelős saját magatartásáért, Szolgáltató ilyen esetben teljes mértékben együttműködik az eljáró hatóságokkal a jogsértések felderítése végett.

10.5. A szolgáltatás oldalai olyan kapcsolódási pontokat (linkeket) tartalmazhatnak, amely más szolgáltatók oldalaira vezet. Ezen szolgáltatók adatvédelmi gyakorlatáért és más tevékenységéért Szolgáltató nem vállal felelősséget.

10.6. Az Ügyfelek által a Weboldal használata során esetlegesen elérhetővé tett tartalmat a Szolgáltató jogosult, de nem köteles ellenőrizni, és a közzétett tartalmak tekintetében a Szolgáltató jogosult, de nem köteles jogellenes tevékenység folytatására utaló jeleket keresni.

10.7. Az Internet globális jellege miatt az Ügyfél elfogadja, hogy a Weboldal használata során a vonatkozó nemzeti jogszabályok rendelkezéseit is figyelembe véve jár el.

10.8. Amennyiben a Weboldal használatával összefüggő bármely tevékenység az Ügyfél államának joga szerint nem megengedett, a használatért kizárólag az Ügyfelet terheli a felelősség.

10.9. Amennyiben az Ügyfél a Weboldalon kifogásolható tartalmat észlel, köteles azt haladéktalanul jelezni Szolgáltatónak. Amennyiben Szolgáltató jóhiszemű eljárása során a jelzést megalapozottnak találja, jogosult az információ haladéktalan törlésére vagy annak módosítására.

10.10. A Szolgáltató a legjobb tudása szerint próbál segíteni az Ügyfélnek mind a táplálkozási tanácsadások, mind pedig a Girl Power havi előfizetési rendszer segítségével. Azonban az Ügyfél teljes mértékben elfogadja, hogy ő maga felelős a saját helyzetéért és döntéseiért, a Szolgáltatót semmilyen felelősség nem terheli a tanácsok betartása, vagy be nem tartása miatt.

10.11. A Szolgáltató semmilyen felelősséget nem vállal, nem terheli felelősség a Barion Payment Zrt. hibájából, és/vagy a Bank közötti hibából, technikai problémából adódóan, az Ügyfél számláján történő terhelésért, terhelésekért.

10.12. A Szolgáltató semmilyen felelősséget nem vállal, nem terheli felelősség a SimplePay (OTP Mobil Kft.) hibájából, és/vagy a Bank közötti hibából, technikai problémából adódóan, az Ügyfél számláján történő terhelésért, terhelésekért.

10.13. A Szolgáltató semmilyen felelősséget nem vállal, nem terheli felelősség a GIrl Power előfizetéses tagsági rendszer működtetéséért, működéséért felelős szoftverek, bővítmények (pluginek) megfelelő, hibás vagy rendellenes működéséből, működtetéséből adódó esetleges anyagi vagy egyéb károkért.

10.13. A Szolgáltató a legjobb belátása szerint igénybe veszi ezeket szolgáltatásokat, szofvereket bővítményeket plugineket, hogy működtetni tudja az előfizetéses rendszerét, rendszereit, azonban a számítógépes szoftverek komplex természetéből adódóan, nem garantálja, hogy a szoftverek, bővítmények, pluginet teljesen hibamentesen, vagy bárminemű zavar nélkül működnek, illetve hogy minden “berendezéssel és szoftver konfigurációval” kompatibilisek.

11. SZERZŐI JOGVÉDELEM

11.1. Az oldalon található ingyenes és fizetéssel elérhető információkat a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény alapján a szerzői jog védi.

A szerzőt megillető jogok a következőek:

a) a többszörözés (Szjt. 18-19. §),
b) a terjesztés (Szjt. 23. §),
c) a nyilvános előadás (Szjt. 24-25. §),
d) a nyilvánossághoz közvetítés sugárzással vagy másként (Szjt. 26-27. §),
e) a sugárzott műnek az eredetihez képest más szervezet közbeiktatásával a nyilvánossághoz történő továbbközvetítése (Szjt. 28. §),
f) az átdolgozás (Szjt. 29. §),
g) a kiállítás (Szjt. 69. §).

11.2. A szerzői joggal való bármilyen visszaélés, a vásárlás feltételeinek nem megfelelő jogszerűtlen felhasználása esetén, vagy erre utaló magatartás/utalás/fenyegetés esetén a megvásárolt információkhoz való hozzáférés a törvényi jogorvoslatig határozatlan időre felfüggesztésre kerül.

11.3. Az oldalon vásárolt tréningek, programom, oktatóanyagok és digitális termékek megosztása/másoknak hozzáférés biztosítása esetén a hozzáférés szerződésszegésnek minősülő magatartás miatt megszakításra kerül.

A Szolgáltató ezután polgári peres feljelentést tesz a szerzői jog megsértője ellen.

11.4. A Weboldal tartalmának valamint egyes részeinek fizikai vagy más adathordozóra mentése vagy kinyomtatása magáncélú felhasználás céljából vagy a Szolgáltató előzetes írásbeli hozzájárulása esetén engedélyezett.

11.5. A magáncélú felhasználáson túli felhasználás – például adatbázisban történő tárolás, továbbadás, közzé- vagy letölthetővé tétel, kereskedelmi forgalomba hozatal – kizárólag a Szolgáltató előzetes írásbeli engedélyével lehetséges.

11.6. A jelen ÁSZF-ben kifejezetten meghatározott jogokon túlmenően a regisztráció, a Weboldal használata, illetve az ÁSZF egyetlen rendelkezése sem biztosít jogot az Ügyfélnek a Weboldal felületén szereplő bármely kereskedelmi névnek vagy védjegynek bármely használatára, hasznosítására.

11.7. A Weboldal rendeltetésszerű használatával járó megjelenítésen, az ehhez szükséges ideiglenes többszörözésen és a magáncélú másolatkészítésen túl e szellemi alkotások a Szolgáltató előzetes írásbeli engedélye nélkül semmilyen egyéb formában nem használhatók fel vagy hasznosíthatók.

11.8. A Weboldal rendeltetésszerű használatával járó megjelenítésen, az ehhez szükséges ideiglenes többszörözésen és a magáncélú másolatkészítésen túl e szellemi alkotások a Szolgáltató előzetes írásbeli engedélye nélkül semmilyen egyéb formában nem használhatók fel vagy hasznosíthatók.

11. HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

11.1. A www.lakatoszsanett.com több aloldalán igényelhető hírlevél. A feliratkozási űrlapokon a látogató megadhatja e-mail címét, nevét. A letöltés gombra klikkelve elfogadja, hogy az üzemeltető hírlevelet küldjön a részére.

11.2. A hírlevél feliratkozás az Ügyfél által bármikor törölhető, bármelyik üzemeltetőtől kapott e-mail alján. A weboldal működtetője törekszik olyan automata rendszer alkalmazására, amely lehetővé teszi, hogy a törlés iránti igény egyetlen gombnyomással automatikusan megvalósuljon.

12. SIMPLEPAY RECURRING KÁRTYAREGISZTRÁCIÓS NYILATKOZAT

12.1. Az ismétlődő bankkártyás fizetés (továbbiakban: „Ismétlődő fizetés”) egy, a SimplePay által biztosított bankkártya elfogadáshoz tartozó funkció, mely azt jelenti, hogy a Vásárló (Ügyfél) által a regisztrációs tranzakció során megadott bankkártyaadatokkal a jövőben újabb fizetéseket lehet kezdeményezni a bankkártyaadatok újbóli megadása nélkül.

Az Ismétlődő fizetés igénybevételéhez jelen nyilatkozat elfogadásával Ön hozzájárul, hogy a sikeres regisztrációs tranzakciót követően jelen webshopban (lakatoszsanett.com) kezdeményezett későbbi fizetések a bankkártyaadatok újbóli megadása és az Ön tranzakciónként hozzájárulása nélkül a Kereskedő által kezdeményezve történjenek.

Figyelem(!): a bankkártyaadatok kezelése a kártyatársasági szabályoknakmegfelelően történik. A bankkártyaadatokhoz sem a Kereskedő, sem a SimplePay nem fér hozzá. A Kereskedőáltal tévesen vagy jogtalanul kezdeményezett ismétlődő fizetéses tranzakciókért közvetlenül a Kereskedő felel, Kereskedő fizetésiszolgáltatójával (SimplePay) szemben bármilyen igényérvényesítés kizárt. Jelen tájékoztatót átolvastam, annak tartalmát tudomásul veszem és elfogadom.

13. EGYÉB RENDELKEZÉSEK

13.1. Jelen ÁSZF elfogadásával a Felhasználó és az Ügyfél is hozzájárul ahhoz, hogy a Szolgáltató a regisztrációkor megadott személyes adatait az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően kezelje.

13.2. A Szolgáltató felhívja a Felhasználó és az Ügyfél figyelmét arra, hogy jelen honlapon nyújtott szolgáltatásokat saját kockázatára veszi igénybe.

13.3. A Szolgáltató bármikor jogosult jelen ÁSZF-t egyoldalúan módosítani. A módosítás jelen honlapon való közzététellel válik hatályossá.

13.4. Jelen ÁSZF elfogadásával a Felhasználó és az Ügyfél is hozzájárul ahhoz, hogy a Szolgáltató a regisztrációkor megadott személyes adatait az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően kezelje.