Otthoni edzésterv Nőknek + videók, hogy elérd az álomalakod

Fogyni, formásodni szeretnél? Ingyenes otthoni edzésterv Nőknek + eszközök nélküli edzés videók + TOP 10 zsírégető tippem!

Otthoni edzésterv nőknek: az alapok megismerése

Szia! Valószínűleg elhatároztad, hogy ideje erősödni, formába lendülni és egészségesebbé válni, ezért jó helyen jársz, ha otthoni edzésterv nőknek témában keresel.

Mielőtt azonban gondolkodás nélkül belevágnál egy divatos otthoni edzéstervbe, tisztában kell lenned néhány egyszerű alapismerettel, hogy elérd a céljaidat.

Ugyanis a legtöbb nő azért nem fogy és erősödik az otthoni edzéstervvel, vagy bármilyen edzéssel, mert nem ismeri az életmódváltás hármas egységét.

Tehát mielőtt hatalmas lendülettel belevágnál az otthoni edzésbe, kérlek szánj néhány percet az alábbiakra, hogy biztos tudással, SIKERREL érd el az alakformálással, egészséggel kapcsolatos céljaidat.

Szív csillagtérkép

Lakatos Zsanett, a Girl Power online edzésprogram megalkotója (bővebben rólam)

évfordulós ajándék ötlet

Otthoni edzésterv nőknek – Az edzés, táplálkozás, életmód hármas egysége

A lényeg, hogy a tested átformálása 50-60%-ban a táplálkozástól, 30-40%-ban az edzéstől és 10%-ban egyéb életmódbeli tényezőktől függ.

Vagyis az edzés csupán egy része a megoldásnak; a másik két tényezővel is foglalkoznod kell, legalább alap szinten.

Hiába fókuszálsz csakis az edzésre, a másik két tényezővel is foglalkoznod kell, amennyiben eredményeket akarsz elérni.

Ehhez adok Neked segítséget az ingyenes online videó sorozatommal, melyben az alábbiakat találod feliratkozás után: otthoni edzésterv nőknek, 9 napon át napi egy edzés videó, TOP 10 zsírégető tippem.

évfordulós ajándék ötlet

9 napos otthoni, eszközök nélküli edzés videók + otthoni edzésterv nőknek

Kérd most 9 napos ingyenes otthoni edzés videós csomagot, melyben edzés videókat, otthoni edzéstervet és sok hasznos tippet fogsz tőlem kapni a napi e-mailekben.

Gyakorlatilag ez egy bevezető otthoni edzésterv nőknek, hiszen a videók mellé mellékelem a gyakorlatokat is, illetve a videók mellett megkapod a TOP 10 zsírégető tippemet is. 🥰

A 9 részes videó sorozat segíteni fog neked, hogy formásodj, rendszeressé tedd a testmozgást, miközben megérted az alapokat a fogyással, hatékony edzéssel kapcsolatban.

Az ingyenes otthoni edzéstervhez és videókhoz kattints most az alábbi gombra, írd be az e-mail címed és azonnal küldöm az anyagokat:

Nem elég a 9 nap, egy professzionális otthoni edzés és életmódváltó programra van szükséged, hogy gyorsan elérd az álom formád?

Akkor a Girl Power programot Neked találtam ki!

ALAKÍTSD ÁT A TESTED OTTHONI EDZÉSSEL, HOGY ELÉRD AZ ÁLOMALAKOD

GIRL POWER otthoni online edzés- és életmódváltó program és közösség nőknek, hogy fitt, vonzó és egészséges légy! Anélkül, hogy sok időd lenne vagy feladnád, 900+ aktív taggal!

A programban kezdő és haladó edzés videókat, étrendet, recepteket, motiváló közösséget és sok-sok bónuszt találsz.

Néhány visszajelzés a résztvevőktől

Kattints a képre a nagyításhoz és olvass el néhány visszajelzést a Girl Power online edzés és életmódváltó programom tagjaitól!