Girl Power Edzés és Életmódváltó Online Program

4 990 Ft / month

Szeretnéd kihozni magadból a maximumot?!

A GIRL POWER egy olyan online fitneszprogram, aminek segítségével akár a nulláról is felépítheted önmagad.

Bárhonnan csinálhatod, nem kellenek hozzá drága fitnesz eszközök, lehetsz bármilyen edzettségi szinten, hiszen az alapoktól építkezünk, csupán internethozzáférésre és az elhatározásodra van szükséged!

Sőt, ha csatlakozol azzal automatikusan részese lehetsz a facebook zárt csoportunknak is, ahol folyamatosan motiváljuk egymást, hogy biztosan ne add fel és kitarts a céljaid mellett.

Na mit mondasz, csatlakozol a GIRL POWER-hez?!

Category:

Description

A program minden része online, a saját fiókod menüpont alatt lesz elérhető.

A program tartalma:
* A program törzsét az edzésvideók alkotják, de ezen kívül lesznek még folyamatosan frissülő receptek is, és a táplálkozással kapcsolatban is segíteni fogok neked, hiszen a helyes étkezés nélkül bukásra van ítélve az alakformálással kapcsolatos célod.

* Kezdőként is jelentkezhetsz, mivel az alapoktól fogunk indulni. Lesznek alapgyakorlatokat elmagyarázó videók, képes illusztrációkkal.
De lehetsz haladó is, akkor is találni fogsz magadnak kihívást a programban. Progresszíven van felépítve a rendszer, pontosan azért, hogy garantálva legyen a folyamatos fejlődésed.

* Nem kellenek drága fitneszeszközök az edzésekhez, bárhonna csinálhatod őket, csupán egy internethozzáfárásre lesz hozzá szükséged.

* Emellett még rengeteg egyéb bónusz is lesz a programban; letölthető dokumentumok, cikkek, instant tippek, stb.

* Ami pedig még ezeknél is fontosabb, hogy ha csatlakozol a programhoz, automatikusan  a zárt facebook csoportunk tagjává is válsz. Ha egy támogató közösség vesz körbe, akik megértik azt, hogy min mész keresztül, sokkal könnyebbé válik az egész program. Sőt, ha arra van szükséged, ők húznak téged előre, biztatnak, hogy ne add fel az álmod.
A közösség ereje mindennél többet ér!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Girl Power Edzés és Életmódváltó Online Program”

Your email address will not be published. Required fields are marked *