Ha ezt az oldalt látod, akkor a weboldal működik, de valami történt. Olvasd el az alábbiakat, kérlek ne a Fb csoportba írj:

1. Megvettél egy programot, de nem éred el? Lehet, hogy nem vagy bejelentkezve. A rendszer egy idő után automatikusan kijelentkeztet. Kattints ide a bejelentkezéshez!

2. Elfelejtetted a jelszavad, nem tudsz bejelentkezni? Kattints ide az új jelszó beállításához! Az e-mailt 5-10 perc múlva kapod meg, utána pedig be tudsz állítani egy új jelszót. Az új jelszót írd fel magadnak, hogy ne felejtsd el.

3. Megvettél egy programot, sikerült bejelentkezni, de mégsem látod az anyagokat? Lehet, hogy megszűnt a tagságod, mert nem volt elég fedezet a bankkártyádon. Írj nekem az info@lakatoszsanett.com címre és megoldjuk.

4. Lehet, hogy nincs hozzáférésed a programhoz. A későbbiekben még lesz lehetőség a csatlakozásra, erről a Facebook csoportban fogsz értesítést kapni.

5. Ha mindent megpróbáltál, de továbbra sem éred el az anyagokat, pedig megvetted, akkor kérlek Ne a Fb csoportba írj, hanem az info@lakatoszsanett.com címre. Ugyanis csak én tudok segíteni, a csoport nem.

Az e-mailben részletesen írd le, hogy mi a hiba jelenség, milyen üzenetet látsz, mit próbáltál eddig.