BLOG

Böngéssz a legújabb cikkeim között, melyek segítenek neked az fogyásban és az egészséges életmód kialakításában, fenntartásában.

Fogyúkúra helyett ezt csináld, ha tartós és egészséges fogyás a célod

Fogyókúráztál már, esetleg tervezed? A cikkből megtudod, hogy miért nem fogsz tudni tartósan és egészségesen lefogyni egy kúrával, illetve megtudod mit kell tenned a fogyókúrák helyett, hogy elérd az álom-formád.

kismamapercek elindult

Már a kismamáknak is tudok segíteni, elindult a Kismamapercek!

Az évek során számos kismamával találkoztam, és úgy döntöttem, hogy számukra is szeretnék szakszerű segítséget nyújtani ebben az áldott időszakban.

A legjobb megoldás stressz ellen a rendszeres edzés

Nehezen alszol el, folyton zakatol a fejed, egy pillanatra sem tudsz kikapcsolni? Mindent megteszel, hogy lefogyj, de nem akar beindulni a zsírégetés? A tartós stressz rengeteg betegség céltáblájává tesz, megkeserítheti az életed.

[3. rész] Az egyetlen mód, hogy elérd az álomalakod

Ez a cikk az 3. része annak a minisorozatnak, melyben arról beszélek, hogyan tudod elérni az alakformálással kapcsolatos céljaidat önsanyargatás nélkül, méghozzá egy egész életen át.

[2. rész] Lerántom a leplet az interneten keringő top csodadiétákról!

Ez a cikk az 2. része annak a minisorozatnak, melyben arról beszélek, hogyan tudod elérni az alakformálással kapcsolatos céljaidat önsanyargatás nélkül, méghozzá egy egész életen át.

[1. rész] Miért követed el újra és újra és újra ugyanazt a hibát?

Ez a cikk az 1. része annak a minisorozatnak, melyben arról beszélek, hogyan tudod elérni az alakformálással kapcsolatos céljaidat önsanyargatás nélkül, méghozzá egy egész életen át.

Hogyan lehet neked is tónusos, lapos hasad?

Ebben a cikkben szeretnék neked segítséget nyújtani abban, hogy hogyan érd el, hogy a te hasad is lapos és tónusos legyen. Közeledik a nyár és ilyenkor még égetőbb a kérdés, hiszen ki akarná rejtegetni a hasát egy egyrészes fürdőruhában?! amikor egy kis munkával és odafigyeléssel gyönyörű, lapos hasat is villanthatunk a strandon.

Hogyan kerüld el a téli megfázást

Ebben a cikkben arról olvashatsz, hogy hogyan vészeld át a telet, anélkül, hogy megfáznál és ki kellene esned a megszokott rutinból. Hiszen nincs rosszabb, mint lázas betegen, orrdugulással, torokfájással otthon feküdni az ágyban, miközben millió más dolgot is tehetnénk. (munka, edzés, hógolyózás a családdal, stb.)

Top 5 női kifogás az edzés ellen

Ebben a cikkben szeretnék rávilágítani arra, hogy melyek azok a leggyakoribb kibúvók, amik “segítenek” neked abban, hogy kihagyd az adott napi edzést.
Pedig mindannyian tudjuk, vagyis remélem tudjátok, hogy mennyi pozitív élettani hatása van a sportnak (pl.: stresszlevezetés, jó közérzet, magabiztosság, fejleszti a memóriát, stb.)

Így aludd karcsúvá magad!

Ebben a cikkben arról lesz szó, hogy hogyan tudod te magad támogatni azt a folyamatot, amelynek során éjjel is tudsz zsírt égetni.

Hasznos tippek, tanácsok, melyeket beépítve a mindennapjaidba hamar látványos változásokat fogsz észrevenni.

7 bizonyított tény, amit tudnod kell az étcsokiról

Ebben a cikkben az étcsokoládéról lesz szó. Arról, hogy a csokinak ez a típusa nem annyira egészségtelen, sőt számos jótékony hatással rendelkezik.
Tegye fel a kezét, aki nem szereti a csokit! ? Én személy szerint nagyon édesszájú vagyok, ezért örülök annak, hogy az étcsoki teljes mértékben belefér a mindennapi életbe.

Miért kell a fogyókúra alatt sok folyadékot inni?

Ebben a cikkben arról lesz szó, hogy a folyadékfogyasztás mennyire fontos, nemcsak a diéta, fogyókúra során, hanem a mindennapi életben is.
Ahhoz, hogy folyamatosan optimálisan működjön a tested nélkülözhetetlen a megfelelő mennyiségű és minőségű folyadékfogyasztás.

5 tipp a hatékony méregtelenítéshez

Ebben a cikkben adok neked pár hasznos tippet, tanácsot, hogy hogyan szabadulj meg a hosszú évek alatt felgyülemlett salakanyagoktól.

Hiszen egy szép bőrnél csak egy kiegyensúlyozott belső szebb ? Ezekkel a tippekkel mindkettőt elérheted.